Regningen bliver lidt mindre

penge5. marts 2014: Flere har været i tvivl om, hvorvidt vi kan trække lønudgifterne fra, når vi skal tilsluttes den offentlige kloakering ved Hostrup Strand. Skats hjemmeside skriver en del om Håndværkerfradraget, dog ikke éntydigt om udgifter til kloakering.

Men et opkald til Skat bekræfter over for Hostrup Strand Nyt, at vi kan trække udgiften til timelønnen fra, når vi hyrer folk til arbejdet med at tilslutte afløbet fra sommerhuset til den nye kloakledning.

Hvis du selv vil krydstjekke det på Skats hjemmeside, finder du først ”Liste over service og vedligeholdelse med fradrag” og derefter (i venstre spalte) ”Uddybning – Ydelser dækket af servicefradrag”.

Heraf fremgår det, at vi blandt andet kan trække lønudgifterne fra til følgende:

  • Kloakarbejder på egen grund
  • Udskiftning af kloakrør
  • Fornyelse og etablering af dræn
  • Nye tagrender/reparation
  • Nye afløbsrør/reparation
  • Regnvandsfaskiner

Obs: Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen. På Skats hjemmeside får du en vejledning i, hvornår og hvordan du indberetter fradraget for timelønnen.

Vi kan ikke få tilskud til Tilslutningsafgiften vedrørende kloak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *