Ny adresse for sommerfest

8. oktober 2012: Der er efterhånden skabt tradition for en fælles sommerfest for grundejerforeningerne ved Hostrup Strand. Med adresse på fællesarealet bag det røde badehus på Kystvejen. Men traditioner er til for at blive brudt! Så næste år rykker festteltet om på fællesarealet ved gravhøjen ved Sitkagranvej.

Den beslutning traf repræsentanter for de tre grundejerforeninger, da de søndag den 7. oktober holdt et fællesmøde. I mødet deltog for grundejerforeningen Hostrup Strand: Martin Arbjerg, for Hostrup Hovedgaard: Kenn Andersen, John Boye, Claus Bjerre og Svend Graversen og for Hostrup Teglgaard: Jens Frede Nielsen og Ingrid M. Schmidt.

På dagsordenen var blandt andet sommerfesten, og bordet rundt var der enighed om, at der også skal være en fest i 2013. I år mødte omkring 100 op til en festlig aften. Det var en del flere end i 2011. Måske fordi der i år var stillet borde og stole op, så festdeltagerne kun skulle medbringe mad og drikke.

Martin Arbjerg foreslog, at festen går på omgang for at få så mange med som muligt. Alle tre foreninger har festegnede fællesarealer, så det prøver vi.

Derfor: Sæt kryds i kalenderen lørdag den 13. juli 2013 og skriv SOMMERFEST med stort!

På fællesmødet for de tre grundejerforeninger stod der også Veje og Kloakering på dagsordenen.

Det er første gang i nyere tid, at et sådant fællesmøde blev holdt. Men det bliver ikke det sidste. En ny mødedato er aftalt.

Læs referatet af fællesmødet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *