Buske får nyt liv

Vera N ielsen i aktion med buske og skovl. Foto: Jens Frede Nielsen

Vera N ielsen i aktion med buske og skovl. Foto: Jens Frede Nielsen

22. januar 2017: Vera Nielsen har været i gang med planter og skovl i den lille bevoksning mellem Blåbærvej og legepladsen. I forbindelse med kloakeringen (gen)plantede Skive Vand arealet med forskellige buske mod, at Grundejerforeningen så fremover står for pasningen.
En del af planterne gik imidlertid gået ud, fordi arealet i perioder har stået under vand. Sidste sommer fik vi lagt et rør under Havtjørnevej, så vandproblemerne skulle nu være løst, og dermed kan planterne forhåbentlig gro igen.
Vera havde en halv snes planter i overskud fra sin egen have på Klokkelyngen. Blandt andre nogle sommerfuglebuske og nogle stedsegrønne buske, og dem har hun nu plantet ved legepladsen.

Fyld et hul

Men der er stadig 20-25 “huller”, så hvis andre får nogle planter til overs, kan de fint få nyt liv på hjørnet af Havtjørnevej og Blåbærvej.
Tag i givet fald kontakt til foreningens vejfomand, Jens Frede Nielsen. Se kontaktoplysninger under “Bestyrelsen” øverst på hjemmesiden. Han ved, hvor hullerne er og kan vise til rette.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *