Babygyngen er ved at mørne i gummiet

21. november 2016: Legepladsinspektør Poul Adamsen fra Dansk Legepladsinspektion har været på besøg ved Hostrup Strand for at se nærmere på legepladsen for Hostrup Teglgaard efter, at den i sommer er blevet renoveret og moderniseret.

Det var også Dansk Legepladsinspektion, som rådgav os i forbindelse med moderniseringen af legepladsen. Bestyrelsen satte arbejdet i gang i forsommeren for at få lovliggjort legeredskaberne på pladsen.

Nu står legepladsen færdig, ikke mindst takket være en ihærdighed indsats på den fælles arbejdsdag i juni, hvor der blev lagt faldsand og faldmåtter ud under gynger, vipper og ved det nye legetårn.

Poul Adamsen kunne dog ikke give legepladsen sin endelige godkendelse. Han fandt flere ting, som skal udbedres. Heldigvis er det meste i småtingsafdelingen, og bestyrelsesmedlem Søren Poulsen vil sørge for, at tingene bliver gjort i det nye år.

Der er nogle ”komponenter”, som skal efterspændes på bommene, vi skal have skiftet et dæk under den ene vippe, der skal trækkes gummislanger ned over kæderne på gyngerne, og der skal justeres lidt ved rutsjebanen på det nye legetårn.

Endelig bemærker Poul Adamsen også i sin rapport, at babygyngen er ved at mørne i gummiet, så den står til udskiftning næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *