Datoerne klar for næste etape af kloakeringen

28. marts 2014: Nu er det lige op over med Etape II af kloakeringsprojektet ved Hostrup Strand. Der står klart efter, at repræsentanter for de tre grundejerforeninger i området forleden holdt møde med Skive Vand. Formålet med mødet var en orientering om Etape 2 og 3 af kloakeringsprojektet og en gensidig afstemning af forventninger.

Der er en række datoer, som kan skrives ind i kloakkalenderen:

Mandag 7. april holder Skive Vand licitation over Etape II. Fem entreprenører er inviteret til at afgive tilbud.

Onsdag 16. april inviterer Skive Vand alle de berørte grundejere til et borgermøde på Spøttrup Kro.  Fra vores grundejerforening gælder det sommerhusejerne på Klokkelyngen, Hedelyngen og Revlingebakken + de to medlemmer på Harevej. Alle får en skriftlig invitation fra Skive Vand.

Og i uge 17, det vil sige lige efter påske, kan arbejdet så gå i gang. Efter planen skal Etape II være færdig hen mod slutningen af 2014.

Erik Hansen fra Skive Vand fortalte i øvrigt på mødet, at der er lagt en option ind i licitationsmaterialet for Etape II. Det vil sige: Hvis (sam)arbejdet forløber godt, får den samme entreprenør mulighed for at fortsætte over i Etape III. Altså tage resten af sommerhusområdet med op til Vester Hærup Strandvej.

Om arbejdet i givet fald fortsætter over i Etape III i løbet af vinteren afhænger af forholdene. Hvis vejret er meget vådt, begynder kloakeringen ikke i vinterhalvåret.

Følgende deltog i mødet mellem Skive Vand og grundejerforeningerne:
For Skive Vand: Ingeniør Erik Hansen
For 3’eren (Hostrup Strand): Martin Arberg
For 2’eren (Hostrup Hovedgaard): Kenn Andersen, Claus Bjerre og Svend Graversen
For 1’eren (Hostrup Teglgaard): Jens Frede Nielsen og Ingrid M. Schmidt

Læs referatet fra mødet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *