Nye medlemmer og permanent stikvej?

14. februar 2014: Grundejerforeningens bestyrelse har fået en mundtlig henvendelse fra ejeren af den nye udstykning af sommerhusgrunde øst for Febækken. Henvendelsen består af to spørgsmål: Hvordan vil vi i grundejerforeningen Hostrup Teglgaard stille os til en anmodning fra de kommende sommerhusejere om optagelse i vores forening? Og hvad vil vi sige til et forslag om at gøre passagen mellem Ibsensvej og Havtjørnevej permanent? Gennemskørslen blev etableret, så det var muligt at komme ind i sommerhusområdet i de perioder, hvor Havtjørnevej var lukket under kloakeringen. Derefter var det meningen, at vejen skulle lukkes igen. Begge spørgsmål blev drøftet på et bestyrelsesmøde forleden. Vi traf ikke nogen beslutning. Der er flere ting, som taler både for og imod, så fra bestyrelsens side vil vi nu undersøge begge spørgsmål nærmere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *