Der skal være flere at vælge imellem

10. september 2013: Bestyrelsen for grundejerforeningen vil gerne have flere til at stille op til valg ved næste generalforsamling.

Ikke fordi de tre, der er på valg næste gang, allerede nu har tilkendegivet, at de ikke vil stille op igen.

Nej, fordi det på alle måder er sundt for en bestyrelse – og for en forening – når der bogstaveligt talt kommer nye navne på tavlen på generalforsamlingen.

Men det kan være svært enten at få nogen til at melde sig selv som kandidat eller til at foreslå en anden.

Bestyrelsen drøftede på sit seneste møde, hvordan vi kan få flere navne i spil ved næste generalforsamling.

Jens Frede Nielsen henviste til gode erfaringer fra andre foreninger, hvor man har skriftlig opstilling i forbindelse med valg.

Så bliver der delt en seddel ud til de stemmeberettigede, og de kan så hver især – anonymt – foreslå enten sig selv eller en anden. Hvis folk, der på den måde kommer på tavlen, ikke ønsker at stille op, siger de selvfølgelig bare nej tak.

Henning Quist Nielsen nævnte desuden, at det kunne være fint, hvis kandidaterne kort præsenterer sig og fortæller, hvorfor de gerne stiller op. Det skulle også gælde de, der ønsker genvalg.

Bestyrelsen tager emnet op igen på næste møde, når generalforsamlingen skal planlægges mere i detaljer. Foreløbig er det kun bestemt, at den skal foregå lørdag den 17. maj.

Tre af bestyrelsens medlemmer er i øvrigt på valg næste gang: Niels Jørgen Hyldgaard, Henning Quist Nielsen og Jens Frede Nielsen.

Generalforsamlingen var blot ét af mange punkter på bestyrelsens seneste møde.

Læs referatet af bestyrelsesmødet her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *