Limfjorden kommer tilbage!

Interessen for HedeDanmarks træfældnings-tilbud ved Hostrup Strand er overvældende. Foto: HedeDanmark

18. august 2018: Lørdag den 11. august blev en travl dag for John Milter og Allan Krog fra HedeDanmark. De besøgte rundt regnet 40 sommerhusejere ved Hostrup Strand for at give tilbud på fældning af træer og buskadser. Det sker i forbindelse med et samarbejde med de tre grundejerforeninger i området. Sommerhusejerne havde på forhånd meldt sig om interesserede i at få et besøg og eventuelt også et tilbud.

– Det gik rigtig godt. Vi blev vel modtaget rundt omkring. Både når det gjaldt en snak om fældning og gode råd, fortæller John Milter.

– Alle kigger jo ud mod fjorden og vurderer, hvad de selv kan fælde for at få en bedre udsigt. Nogle steder vendte vi os også om og fik en snak om, hvad der kan fældes, så naboerne bagved måske også kan få en bedre udsigt. Andre steder gav vores besøg anledning til, at naboer fik talt med hinanden om fældning.

Både han og Allan Krog havde et tæt program med besøg lørdagen igennem. De begyndte kl. 8, og den sidste aftale lå kl. 21.30.

De mangler dog stadig nogle besøg hos folk, der ikke havde mulighed for at være i Hostrup lørdag. Så det er stadig muligt at melde sig, hvis man går med tanker om at få fældet. Det kræver blot en opringning til John Milter inden for de kommende uger. Se hans kontaktoplysninger på den vedhæftede flyer.

Det bliver i praksis Allan Krog, der kommer til at stå for selve fældningen. Planlægningen går i gang inden længe. Muligvis vil noget af arbejdet allerede foregå sidst i september, inden jorden bliver for blød på grund af regn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *