Pumpestation ved legepladsen

Sådan ser pumpestationerne ud. Der kan plantes uden om anlægget. Foto: Ingrid M. Schmidt

Sådan ser pumpestationerne ud. Denne pumpestation kan ses ved Bustrup. Der kan plantes uden om anlægget. Foto: Ingrid M. Schmidt

23. marts 2013: Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard må afgive jord til en af de pumpestationer, som skal etableres i som led i kloakeringen ved Hostrup Strand.
Det drejer sig om hjørnet ved legepladsen – Havtjørnevej/Blåbærvej. Stedet er i dag tilgroet med tæt buskads.

Grundejerforeningen var 14. marts indkaldt til forhandling med Skive Vand om sagen. I ”åstedsforretningen” deltog fra bestyrelsen Jens Frede Nielsen og Henning Quist.

En pumpestation består af to sorte, cylinderformede beholdere, som stikker cirka en meter op over jorden og har en diameter på cirka en meter. Dertil kommer en rektangulær kasse med betjeningspanel. Desuden en parkeringsbås. I alt skal Skive Vand bruge op mod 60 kvadratmeter til anlægget. Der kan plantes uden om anlægget. Parkeringsbåsen anlægges ud mod Havtjørnevej som en slags vigeplads.

For de 60 kvadratmeter jord får foreningen en erstatning på 5380 kr.

Skive Vand rydder, laver anlægget, p-pladsen og genplanter. Vi skal passe beplantningen.

Pumpestationen er den ene af to, som skal etableres i forbindelse med kloakeringen. Den anden placeres formentlig på kommunens jord ved containerpladsen.

På borgermødet på Spøttrup Kro pointerede repræsentanterne for Skive Vand, at der ingen gener vil være fra pumpestationerne, som praktisk talt er lydløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *