Ingen får på strandengen foreløbig

2. juli 2012: Foreløbig kommer der ikke til at gå kvæg eller får på engarealet mellem Havtjørnevej og Kystvejen.

De to grundejerforeninger, som grænser op til området – Hostrup Teglgaard og Hostrup Hovedgaard – har bedt Skive Kommune om at udskyde en ansøgning om midler fra Landdistriktsprogrammet.

Det sker, fordi der specielt blandt medlemmerne hos Hostrup Hovedgaard ikke er fuld opbakning til projektet; men også på generalforsamlingen i Hostrup Teglgaard blev der udtrykt en vis forbeholdenhed over for projektet. Blandt andet på grund af usikkerhed om gener i forbindelse med et dyrehold.

Bestyrelserne for de to grundejerforeninger har været enige om, at der skulle være tilsagn fra begge til en eventuel ansøgning. Derfor har de nu bedt udviklingskonsulent Anders Rask, som har arbejdet med projektet for Skive Kommune, om at udskyde en ansøgning. Den skulle i givet fald have været indsendt efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *