Hjemmesiden i helt ny udgave

Redaktionshunden Bella på udkig efter nyheder til den relancerede hjemmeside.

21. april 2012: Her er den nye hjemmeside for Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard.
Siden byder på en række nyheder i forhold til den “gamle”, som blev lanceret i 2005:

 • Den gamle indgangsforside er forsvundet. Du kommer nu direkte ind på nyhedssiden, Hostrup Strand Nyt. Her vil du hurtigt kunne få et overblik over nye indlæg på siden. Der vil være en kort henvisning til indlæggene. Vil du læse mere, kan du klikke ind på de enkelte artikler.
 • Via et søgefelt kan du kalde artikler frem om bestemte emner.
 • Blandt nyhederne er også kommentarfelter. Brug dem til at sende din mening om et emne. Så lægger vi indlægget på hjemmesiden.
 • I toppen af nyhedssiden er der fast henvisning til sider med grundlæggende informationer om bl.a. Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard og om bestyrelsen. Her kan du se, hvilke opgaver foreningen løser, hvem der sidder i bestyrelsen og meget andet om foreningen.
 • Som noget nyt har Kystbeskyttelseslaget fået sin egen side på hjemmesiden med oplysninger om bestyrelse, opgaver, vedtægter, historie etc. Klik ind på siden via tophenvisningerne.
 • For dem, der har lyst til at vide noget om baggrunden for vores dejlige område, er der oprettet en lokalhistorisk “afdeling”, som vil blive udbygget efterhånden. Ved du noget om Hostrup-områdets historie, så send det til redaktionen eller giv os et tip. Vi er også meget interesseret i billeder, som viser sommerhusområdets udvikling.

  En af nyhederne på den nye hjemmesider er et fotogalleri med fotos fra Hostrup Strand.

 • En af nyhederne på den nye hjemmesider er et fotogalleri med fotos fra Hostrup Strand.
 • Blandt de iøjnefaldende nyheder er også Fotogalleriet, som omfatter en række undergallerier med billeder fra Hostrup Strand. Ved relanceringen er der oprettet 10 gallerier. Flere kommer sikkert til, ligesom der vil blive skiftet ud og føjet nye billeder til med tiden. Har du taget nogle gode billeder fra området, så send dem til redaktionen eller giv os et praj. Så lægger vi dem på siden, så andre kan få glæde af dem.
 • Blandt de mindre synlige nyheder er, at siden med relanceringen har fået en ny teknologisk platform, som gør det meget nemmere at holde den ved lige og udvikle den henad vejen. Det skulle gerne betyde en mere dynamisk side med hyppigere opdateringer.

I forbindelse med relanceringen er alt materiale på hjemmesiden blevet gennemarbejdet og ført up to date.

Indholdsmæssigt vil hjemmesiden naturligvis løbende blive ajourført og opdateret. Hører du om nyt fra Hostrup Strand, som bør omtales på hjemmesiden, så send os et tip via kommentarfelterne.

Vi håber, du har lyst til at gå på opdagelse på hjemmesiden.

Har du ris eller ros, hører vi den meget gerne.

Redaktionen, 21. april 2012
Ingrid M. Schmidt
Peter Jessen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *