Kyst-generalforsamling til efteråret

4. maj 2020: Den ordinære generalforsamling i Kystbeskyttelseslaget Hostrup Strand bliver ikke afviklet som planlagt fredag den 26. maj.

– Vi har besluttet at udsætte generalforsamlingen, fortæller bestyrelsens formand, Søren Daniel Kristensen.

Det skyldes risikoen for smittespredning i forbindelse med den aktuelle corona-pandemi. Foreløbig er det slet ikke muligt at afvikle en generalforsamling på grund af det gældende forbud mod offentlige forsamlinger på mere end 10 personer.

– Men selv om forsamlingsforbuddet måtte blive ændret eller ophævet, er det bestyrelsens opfattelse, at en del medlemmer vil være utrygge ved at deltage i en generalforsamling, og vi ønsker ikke at afskære nogen fra at deltage, siger Søren Daniel Kristensen.

Foreløbig vælger bestyrelsen derfor at udskyde generalforsamlingen til efteråret. Nærmere bestemt fredag 25. september. I givet fald får alle lagets medlemmer en indkaldelse senest i slutningen af august.

Normalt plejer lagets generalforsamling ikke at kunne fylde den store sal i Lem Samlingshus; men netop i år venter bestyrelsen, at mange møder op. Det skyldes, at bestyrelsen arbejder med en plan om hård kystsikring på skråningen langs Kystvejen, fra svinget ved Teglgaardvej til Rådyrslugten. I alt cirka 1000 meter. Prisen bliver i millionklassen. Skive Kommune bakker op om planen, men den endelige beslutning ligger hos generalforsamlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *