Borgermøde om brugsens fremtid


April 2019: ”Hvor er Dagli’ Brugsen Lihme om fem år? Skal byen udvikles eller afvikles?” Det er nogle af de spørgsmål, der er på dagsordenen, når bestyrelsen bag Brugsen i Lihme torsdag 25. april holder et borgermøde.
Blandt de inviterede er ikke kun Brugsens medlemmer på egnen. Alle interesserede i Lihme og omegn, alle sommerhusejere og ”faste” turister er velkomne. Invitationen er derfor også sendt til Grundejerforeningen Hostrup Teglgaards medlemmer.
”Vi står ikke lige for at lukke, men der er store udfordringer. Hvis der ikke handles rettidigt, så er butikken her ikke på sigt”, hedder det i opslaget.
På mødet vil bestyrelsen orientere om Brugsens situation nu og her, og hvordan fremtiden for butikken umiddelbart ser ud. Chefrådgiver hos Coop, Kjeld Kirkedal, deltager også og bidrager med et indlæg til debatten.
Borgermødet begynder med spisning for alle deltagere kl. 19. Brugsen er vært ved spisningen, og tilmelding kan ske i butikken frem til 16. april. Selve borgermødet foregår fra kl. 19.45 til ca. 21.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *