Hvor blev Limfjorden af?

17. juni 2018: Under overskriften ”Hvor blev Limfjorden af” bliver der nu sat gang i et træfældningsprojekt ved Hostrup Strand i samarbejde med HedeDanmark. Det er Grundejerforeningen Hostrup Strand (3’eren), der har taget initiativ til projektet og lavet aftale med HedeDanmark, men alle ved Hostrup Strand kan melde sig til, fortæller skovfoged John Milther Miltersen:

– Maskinerne skal jo ud, så det er oplagt, at så mange som muligt deltager. Jo flere, der er med, desto billigere bliver det for den enkelte, understreger han.

Lørdag den 11. august vil han og andre fra HedeDanmark tage rundt ved Hostrup Strand og besøge dem, der har meldt sig som interesserede i at være med: – Vi kan løse alle opgaver inden for beskæring og fældning. Vi kan også beplante. Vi laver ikke haveplaner, men vi er leveringsdygtig i idéer, siger han.

Når repræsentanten for HedeDanmark har dannet sig et overblik over opgaven, giver han en pris på stedet. Flisen kan indgå i betalingen. Derefter blive de træer, der skal fældes eller beskæres, mærket op, så begge parter er enige om hvad, der skal ske på grunden.

For at lette arbejdet for HedeDanmark er det aftalt, at interesserede medlemmer fra Hostrup Teglgaard i første omgang melder sig til ved at kontakte Ingrid M. Schmidt (ims@prhaven.dk eller 2854 7503). Det skal senest ske den 31. juli.

Et lignende projekt blev med succes gennemført i samarbejde med HedeDanmark i vinteren 2008/2009.

Se annonce fra HedeDanmark om trærydning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *