Udvidet rampe klar til bådfolket

Fotos: Jens Frede Nielsen

7. marts 2018: Vinden var i øst og temperaturerne i plus. Den gunstige vejrsituation udnyttede Jens Frede Nielsen, murermester Frede Larsen og entreprenør Mogens Larsen onsdag den 7. marts til at få gennemført arbejdet med en udvidelse af rampen på ophalerpladsen ved Hostrup Strand.
Betonkanon og gravko kørte i stilling, og efter en dags hårdt arbejde kunne de med tilfredshed betragte det færdige resultat: Den 17.5 meter lange betonkøreplade er udvidet fra en bredde på 2,5 meter til 4 meter.
Udvidelsen skal gerne gøre det lettere for folk at komme til og fra med bil og trailer, når de vil sætte en båd i vandet.
Projektet er finansieret af grundejerforeningen Hostrup Teglgaard med kontant støtte fra Landsbypuljen under Skive Kommune. Fra puljen får vi 20.000 kroner til udvidelsen. Udvidelsen er sket efter, at der er indhentet dispensation, tilladelse og aftale med henholdsvis Kystdirektoratet som Skive Kommune.
Den arbejdsgruppe, der har stået bag projektet fra start til slut, tæller ud over bestyrelsesmedlem Jens Frede Nielsen, også Aage Dahl, Enebærvej og Vagn Lykke, Lem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *