Høj sol til arbejdet

Jens Frede Nielsen fra bestyrelsen fordelte arbejdsopgaverne. Foto: Peter Jessen

29. maj 2017: Solen skinnede fra en skyfri himmel, da 25 arbejdsivrige voksne og et par unge hjælpere lørdag mødte op til grundejerforeningens fælles arbejdsdag, så arbejdsformanden, Jens Frede, var lige ved at komme  bekneb for opgaver. Alle tog fat med godt humør og nød både at få noget fra hånden, og at der var tid til en snak med naboerne. Efter to timer kunne Jens Frede sætte kryds ved alle opgaver: Udbedring af vejene med knust granit, udskiftning af ”fyld” på stien mellem Klokkelyngen og Revlingebakken, strandrensning, behandling af bænke og borde, lugning på legepladsen og fældning af stubbe m.m. Efter endt arbejde satte alle kurs mod Blåbærvej 2, hvor Inga og Svend Erik stod klar med pølser, brød og en svalende øl/vand. Fra bestyrelsens side skal der lyde en stor tak til alle, der mødte op for at være med til at ”passe og pleje” vort sommerhusområde.

Formand Ingrid skænkede En Enkelt før formiddagens arbejde.

Huller i vejene blev fyldt med granit. Foto: Peter Jessen

Og der blev luget ved legepladsen.

Ingrid var populær som barpige. Her har hun serveret velfortjente læskende drikke for tre fra det arbejdende folk, Henning, Kaj og Jens Frede.

Efter arbejdet ventede pølse og pils/vand hos Inga og Svend Erik på Blåbærvej.

Hyggesnakken efter arbejdet er ikke det mindst væsentligste ved den fælles arbejdsdag.

Tøsesnak over pølserne.