Vejene har fået det sidste eftersyn

22. april 2015: Nogle af de dæksler, der er lagt i forbindelse med kloakeringen, er af en dårlig kvalitet, og flere sommerhusejere har oplevet, at deres dæksel er knækket. Skive Vand bliver derfor ved med at skifte dæksler et stykke tid endnu, hvis de går i stykker.

Det var én af de ting, der blev aftalt ved det sidste vejsyn efter Etape 2 af kloakeringen. Jens Frede Nielsen deltog som repræsentant for grundejerforeningen sammen repræsentanter for Skive Vand og Vils Entreprenør.

Skive Vand/Vils Entreprenør lovede også at ordne et par andre ting.

Vils Entreprenør retter op på et stykke af grøften på sydsiden af Havtjørnevej, der fremtræder noget ujævnt. Og de lægger stabilgrus på stien mellem Revlingebakken og Hedelyngen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *