Genvejen lukker snart

14. februar 2015: Den midlertidige genvej mellem Havtjørnevej og Harevej, som var anlagt i forbindelse med kloakeringen, bliver lukket igen inden for kort tid.

Vils Entreprenørforretning har ikke længere brug for at kunne skyde genvej, da arbejdet med kloakeringen nu foregår længere mod vest, og lagerpladsen på Havtjørnevej er nedlagt.

Så nu kan stien blive genetableret, og der skal plantes en ny hæk. Det sørger Vils og Skive Vand for.

Det var én af de ting, der blev drøftet, da der forleden blev holdt en første afleveringsforretning for den del af Etape 2 af kloakeringsprojektet, som hører under grundejerforeningen Hostrup Teglgaard.

Til stede var Erik Hansen fra Skive Vand, Karsten Andersen fra Vils Entreprenørforretning og fra grundejerforeningen Jens Frede Nielsen og Orla Sidelmann.

Kanterne omkring den nye rørbro på Havtjørnevej mangler stadig at blive ordnet. Og vejene bliver rettet af, når entreprenøren er færdig med at køre på dem. Senere på foråret følger endnu et vejsyn.

På mødet blev det i øvrigt også aftalt, at Vils renser drænrøret mellem Brombærvej og Havtjørnevej, da det ikke trækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *