Grundvandet udfordrer kloakeringen på Klokkelyngen

4. september 2014: Kloakeringen ved Hostrup Strand skrider frem som planlagt. Også selv om grundvandet udfordrer arbejdet både Klokkelyngen og Klitrosevej. Det fremgik af dagens byggemøde, hvor Jens Frede Nielsen og Orla Sidelmann deltog som repræsentanter for Hostrup Teglgaard.

Vils Entreprenør arbejder fortsat med at lægge hovedledning ned på Klokkelyngen og Revlingebakken. Og det er stadigvæk nødvendigt med grundvandssænkning på Klokkelyngen, da jorden er både meget siltet (finkornet jordtype) og leret. Det gør, at vandet løber langsomt nede i jorden, og derfor tager det lang tid at sænke grundvandet.

Både på Klokkelyngen og Revlingebakken er arbejdet med hovedledingen nået cirka halvvejs. Hedelyngen er helt færdig, og der er sat skelbrønde på Harevej.

Efter aftale med Jens Frede Nielsen fortsætter Vils Entreprenør med at skrabe Havtjørnevej så længe, som de kører på den.

Finish til ny rørbro

Rørbroen over Fæbækken på Havtjørnevej er monteret, men den sidste finish mangler. Vils Entreprenør skiftede rørbroen i begyndelsen af august, og den sidste del af arbejdet står firmaet Sloths Entreprenør og Naturpleje for. Det var dem, der skiftede rørbroen og retablerede området på Kystvejen, og det er meningen, at rørbroen på Havtjørnevej på samme måde skal omkranses af en stensætning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *