Nu skal rørbroerne skiftes

16. juni 2014: Vi har snakket om dem i et års tid – og nu kommer de: De to nye rørbroer ved Febækken under henholdsvis Kystvejen og Havtjørnevej.

Michael Gramkow fra Skive Kommune fortæller, at entreprenøren – Sloth Naturpleje, Skals – er klar til at skifte rørbroen under Kystvejen tirsdag 17. juni:
– Hvis der ikke støder uforudsete ting til, regner han med at kunne klare arbejdet på en dag, siger Michael Gramkow.
På den side af rørbroen, der vender ud mod Venø Bugt, bliver der desuden sat en højvandsklap i.

Arbejdet betyder, at der bliver lukket for gennemkørsel på Kystvejen den dag, arbejdet forgår. Der bliver sat skilte op, så forgæves kørsel så vidt mulig undgås, lover Michael Gramkow.

Rørbroen under Havtjørnevej bliver efter de nuværende planer skiftet i løbet af uge 26. Det sker samtidig med, at Skive Vand / Vils Entreprenør lægger kloakrør ned under Febækken, og arbejdet med rørbroen klares af folkene fra Vils.
– Vi planlægger det sammen, så vi undgår at skulle lukke Havtjørnevej to gange, forklarer Michael Gramkow med tanke på de gener, som en lukning af vejen giver sommerhusgæster og beboere på Klokkelyngen og Hedelyngen den dag, arbejdet står på.

Datoen for arbejdet på Havtjørnevej er endnu ikke endelig fastlagt. Når den er bestemt, vil der igen komme en besked her på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *