Sten og græs skal spærre for gennemkørsel

23. marts 2014: Smutvejen mellem Havtjørnevej og Agertoften over den nye udstykning via Ibsensvej bliver lukket. Helt som aftalt før arbejdet med kloakeringen begyndte.

Tidligere på året fik grundejerforeningens bestyrelse en mundtlig forespørgsel fra ejeren af den nye udstykning om muligheden for at holde gennemkørslen fra Ibsensvej til Havtjørnevej åben.

Gennemkørslen blev etableret før arbejdet med kloakeringen begyndte for at sikre beboerne på Klokkelyngen, Hedelyngen, Blåbærvej m.fl. adgang til sommerhusområdet under arbejdet.

Etableringen af gennemkørslen var aftalt med grundejerforeningen, men var i øvrigt et mellemværende mellem Skive Vand og ejeren, Arne Bisgaard, både hvad angår økonomi og det praktiske arbejde. Aftalen var, at vejen skulle lukkes, når arbejdet med kloakeringen var færdigt.

Og sådan bliver det. Blandt andet under indtryk af de tilkendegivelser, bestyrelsen har fået fra en række medlemmer. De var alle imod en permanent gennemkørsel.

Jens Frede Nielsen har aftalt med Orbicon / Skive Vand, at vi går efter en løsning, hvor vejen bliver lukket med græs og store sten.

Hvornår det sker, er endnu ikke afgjort. Det kræver nemlig, at der først bliver sat et skilt op ved indkørslen fra Agertoften til Ibsensvej med teksten ”Blind Vej”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *