Ny i bestyrelsen for kystsikringslaget

Jens Peder Hedevang.

Jens Peder Hedevang.

23. februar 2014: Nyt medlem af bestyrelsen for kystbeskyttelseslaget Bestyrelsen for Kystbeskyttelseslaget Hostrup Strand har fået et nyt medlem. Det er Skive Kommune, der skifter sin repræsentant ud. Senest har Anders Bøge (SF) haft plads i bestyrelsen i sin egenskab af formand for Udvalget for Teknik og Miljø, men han mistede formandsposten i forbindelse med kommunalvalget i november. Den nye formand for Teknik & Miljø er Jens Peter Hedevang (V) fra Breum, og han har gode forudsætninger for at træde ind i lagets bestyrelse. Jens Peter Hedevang har mere end 20 års erfaring med byrådsarbejde, og som sommerhusejer har han i en årrække været formand for Astrup Vig Grundejerforening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *