Entreprenør har ryddet og rømmet pladsen

30. januar 2014: Stilheden har sænket sig over Hostrup Strand. Vils Entreprenørforretning har trukket maskiner og mandskab ud af området. Pladsen, hvor skurvogn, maskiner og andet grej har stået i trekvart år, er tom.

Men stilheden varer ikke længe. Snart går 2. etape af kloakeringsarbejdet i gang.

Det fortæller ingeniør ved Skive Vand, Erik Hansen.

Skive Vand er i fuld gang med at projektere og lave licitationsmateriale for det kommende arbejde ved Hostrup Strand. Etape 2 omfatter vejene: Klokkelyngen, Hedelyngen, Revlingebakken, Harevej, Hermelinvej, Rævevej, Grævlingebakken, Ildervej, Øster Hærupvej, Skovfyrvej og Berberisvej.

Klokkelyngen, Hedelyngen, Revlingebakken og to huse på Harevej hører som bekendt under Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard.

Hvornår Etape 2 er klar til licitation, tør Erik Hansen endnu ikke lægge sig fast på. Et optimistisk bud lyder på ca. 1.april.

Og når først arbejdet er udbudt i licitation, går det stærkt. Interesserede firmaer har derefter 2 uger til at melde tilbage. Så vælger Skive Vand, hvem der skal have opgaven, og umiddelbart efter går arbejdet i gang. Det vil altså efter alt at dømme ske kort efter påske.

Samme tidsplan gjorde sig gældende for Etape 1.

123 sommerhuse er omfattet af Etape 2. Alle tre grundejerforeninger er berørt denne gang, og lige som ved Etape 1 vil Skive Vand indkalde de berørte grundejere til et informationsmøde. Her fortæller Skive Vand om det forestående arbejde, og bliver muligt at stille spørgsmål. Den enkelte grundejer kan blandt andet få indflydelse på placeringen af skelbrønden. Skive Vand har været i gang med at indhente oplysninger om koter for veje og septiktanke.

Skive Vand er igen meget interesseret i et godt samarbejde med de berørte grundejere. Når arbejdet går i gang, bliver der holdt byggemøde hver 14. dag med bygherre og entreprenør, og her får grundejerforeningerne mulighed for at deltage. Så medlemmerne igen kan holde sig orienteret om arbejdets gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *