Forsøg på Havtjørnevej med brønddæksler

29. november 2013: 40 brønddæksler er bogstaveligt talt kommet i vejen for kloakeringen ved Hostrup Strand, og det får nu Skive Vand til at sætte et forsøg i gang på Havtjørnevej.

Problemet er, at de 40 brønde med jerntop kommer til at ligge i terræn/ i kørehøjde på vejene. Derfor forudser Jens Frede Nielsen, der er vejansvarlig i grundejerforeningen Hostrup Teglgaard, at dækslerne risikerer at blive beskadiget, når vejene fremover skal skrabes.

Hvis dækslerne lider skade, hvem skal så betale? Umiddelbart er det “skadevolderen”, så regningen vil ende hos grundejerforeningen. Derfor har Jens Frede Nielsen gjort Skive Vand opmærksom på problemet.

Ingeniør Erik Hansen fra Skive Vand fortæller, at det er en helt ny problematik for selskabet. Der for er der heller ikke nogen bog at slå op i, som han formulerer det.

Men nu er der måske en løsning på vej. Skive Vands rådgiver i forbindelse med kloakeringen, Orbicon, har fundet en løsning, hvor man støber et betonplateau rundt omkring brøndene.

Idéen blev fremlagt på det seneste byggemøde, og den blev positivt modtaget af alle parter, det vil sige Skive Vand, Vils Entreprenør og grundejerforeningen Hostrup Teglgaard.

Så nu arbejdes der på at lave en løsning på Havtjørnevej som et forsøg.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *