Golf-udfordring fra 3’eren

9. oktober 2013: Hostrup-mesterskaberne i golf. Det kan måske blive en årlig begivenhed for sommerhusejere ved Hostrup Strand.
Golfspillende medlemmer i Grundejerforeningen Hostrup Strand – i daglig tale “3’eren” – udfordrer nemlig her via Hostrup Strand Nyt naboforeningerne til en dyst næste sommer.

Datoen er allerede fundet:  Hostrup Grundejerforeningers Golfmatch finder sted lørdag i uge 29 2014 klokken 08.30 i Harre Vig Golfklub.

Golfdagen er for sommerhusejere med familie fra de tre grundejerforeninger: Hostrup Teglgaard, Hostrup Strand og Hostrup Hovedgård.

– 13. juli  i år havde vi i Hostrup Strand Grundejerforening en lille, hyggelig match, men det bliver endnu sjovere, når vi har golfspillere fra alle tre grundejerforeninger med. Så kan det blive et rigtigt mesterskab. Så reserver datoen allerede nu! opfordrer Kristen Drongstrup, der har sommerhus på Sitkagranvej.

Matchformen bliver Stableford, og det bliver både en dyst mellem de tre grundejerforeninger og en individuel match.

Tilmelding med navn, grundejerforening samt oplysning om handicap sendes til kdrongstrup@hotmail.com  senest 20. juni  2014.
Match-fee inklusiv morgenkaffe og frokost: 150 kroner + evt. green-fee.

– Har I spørgsmål, er I velkommen til at ringe eller maile, skriver Kristen Drongstrup i en mail til redaktionen. Tlf-nummeret er 2330-5065.

Hvis nogen kan hjælpe med en sponsor, vil han i øvrigt også gerne have et tip …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *