En sommerfest på tværs af generationer

27. september 2013: Missionen lykkedes, men festen vender ”hjem”
Det er konklusionen efter, at repræsentanter for de tre grundejerforeninger mødtes for at evaluere årets fælles sommerfest.

Datoen for sommerfesten anno 2014 bliver den 12.juli.
Sted: (Fest)pladsen ved legepladsen/det røde badehus.

Dermed rykker festen så at sige “hje” igen til Hostrup Hovedgaards fællesareal (2’eren).
I år blev festteltet flyttet til fællesarealet hos Grundejerforeningen Hostrup Strand (3’eren) i håb om at få flere festdeltagere med fra den del af Hostrup Strand.
Det lykkedes, og de rundt regnet 100 festdeltagere på tværs af de tre foreninger havde en fornøjelig aften i hinandens selskab.

Spørgsmålet var så, om festen i 2014 skulle rykke om til legepladsen hos Hostrup Teglgaard (1’eren), men af forskellige praktiske grunde er det besluttet at flytte festteltet “hjem” igen.

De fysiske rammer for festen ligger allerede fast. Festteltet bliver igen rejst og fyldt med borde og stole. Fadølsanlægget bliver stillet op, og det samme gør en toiletvogn. Og et par grilltønder lægger kul til det medbragte kød.

Når festdatoen nærmer sig, blive der nedsat en festkomité, og den får blandt andet til opgave at sammensætte et program, der kan lokke sommerhusfolket til på tværs af generationerne.

I mødet deltog: Martin Arberg fra Grundejerforeningen Hostrup Strand (3’eren), Margit Krogh, Finn Kolby og Kenn Andersen fra Hostrup Hovedgaard (2’eren) og Henning Quist Nielsen og Ingrid M. Schmidt fra Hostrup Teglgaard (1’eren)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *