Affaldet er på vej i undergrunden

21. juli 2013: Affaldet er bogstaveligt talt på vej i undergrunden ved sommerhusområdet Vile Vestergaard, syd for Glyngøre. Her har renovationsselskabet 4-S nemlig i samarbejde med Vile Vestergaard Grundejerforening etableret en miljøstation med to beholdere til dagrenovation, én til papir, én til metal/plast, én til gals/flasker og beholder til batterier.

affaldsbeholder 2Grundejerforeningen ved Vile tæller cirka 80 sommerhuse og er altså den første i Skive Kommune, som får de nye undergrundscontainere, også kaldet Molok-miljøstationer. Beholderne blev sat op i ugerne 27 og 28.

Foreløbig er fire områder udpeget til at modtage de nye stationer. Ud over Vile Vestergaard er det grundejerforeningerne på Fur: Færker Vig, Engelst Syd og Ulsted.

Hvilke sommerhusområder, der så står for tur, er endnu ikke afgjort, fortæller Irene Johansen fra Skive Renovation 4-S i et brev til grundejerforeningerne i kommunens sommerhusområder:

– Vi forventer, at miljøstationerne på Fur bliver etableret i løbet af sommeren. Vi har fået tilkendegivelser fra flere grundejerforeninger, som er klar til det nye system, men vi har endnu ikke lavet en tidsplan, forklarer hun.

Så snart 4-S er klar til at se på det næste område, bliver den pågældende grundejerforening kontaktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *