Bliv godt informeret om kloakeringen

28. februar 2013: Den 16. marts bliver der holdt et orienteringsmøde for alle de, hvis sommerhusgrunde indgår i første etape af kloakeringen ved Hostrup Strand.

Det vil sige de, der har et sommerhus på Havtjørnevej, Tyttebærvej, Enebærvej, Slåenvej, Blåbærvej, Brombærvej, Multebærvej og Hybenvej.

Vi kan ikke hjælpe med finanserne, men vi kan sikre grundejerne så mange informationer som muligt, som Erik Hansen, der er ingeniør ved Skive Vand, udtrykker det.

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard har holdt et møde med Erik Hansen for at høre, hvad der venter os som sommerhusejere, når maskiner og mandskab rykker ind for at udføre den omfattende kloakering. Det fremgår af andre artikler på hjemmesiden.

Informationsmødet er nu fastlagt til lørdag den 16. marts kl. 14 på Spøttrup Kro.

Mødet kræver tilmelding på erha@skivevand.dk. Blandt andet fordi der bliver serveret en kop kaffe og et stykke mad undervejs.

På mødet vil Erik Hansen fortælle om det forestående arbejde. Han vil vise plancher og fortælle mere detaljeret om, hvad der skal foregå. Det bliver selvfølgelig muligt at stille spørgsmål, også til forhold vedrørende den enkelte grund.

Grundejerforeningens formand, Niels Jørgen Hyldgaard, understreger, at debatten på mødet ikke kommer til at dreje sig om ”for eller imod” kloakeringen. Skive Kommune har lavet en spildevandsplan, som også omfatter sommerhusområderne.

Informationsmødet kommer udelukkende til at handle om selve kloakeringen. Hvad omfatter den, hvad skal der ske i området og hvornår? Erik Hansen er klar til en byge af spørgsmål.

Foreløbig tegner det til, at arbejdet vil foregå fra uge 15 og frem til jul, kun afbrudt af en seks ugers pause i højsæsonen, fra og med uge 27 til og med uge 32.

Apropos information. Så har Skive Vand og grundejerforeningens bestyrelse aftalt, at vi orienterer så meget som overhovedet muligt om projektet via Hostrup Strand Nyt. Hver enkelt grundejer får desuden brev om blandt andet informationsmødet.

Du er selvfølgelig også velkommen til at stille spørgsmål via hjemmesiden. Se nedenfor.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *