De store maskiner holder stille i højsæsonen

9. februar 2013: Når ingeniør Erik Hansen ved Skive Vand kigger i sin kalender for første etape af kloakeringen ved Hostrup Strand, tegner der sig følgende billede:

Arbejdet går efter de foreløbig planer i gang i uge 15, fra den 8. april. I snit kan et hold mandskab og maskiner nå at kloakere 30 meter om dagen. Med to hold i arbejde inde i sommerhusområdet, giver det cirka 30 ugers arbejde alt i alt.

På et møde med bestyrelsen for Grundejerforeningen Hostrup Teglgaard er det foreløbig aftalt, at arbejdet med de store maskiner skal holde stille i de seks uger i højsæsonen, så vejene er farbare fra og med uge 27 til og med uge 32.

Dermed vil arbejdet, hvis alt går planmæssigt, kunne være færdigt kort før jul.

Erik Hansen arbejder i øjeblikket med at få de sidste detaljer på plads i en projektbeskrivelse. Arbejdet bliver så udbudt i en lukket licitation, og da den slags foregår i løbet af ganske få uger, regner han altså med at arbejdet kan gå i gang i uge 15.

De 30 uger gælder kun arbejdet ”ude i vejen”. Når kloakken er meldt klar, får vi som grundejere en frist på mellem tre og seks måneder til at tilslutte os. Den del af arbejdet skal vi hver især træffe aftale med en entreprenør om.

Vi har fornylig fået tilsendt et forslag til, hvor skelbrønden kan graves ned. Det er cirka en meter inde på grunden. Mellem hus og skelbrønd skal der så lægges en ledning til spildevandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *