Kloakering på 2013-budgettet

12. juli 2012: Lederen af Spildevandssektionen i Skive Vand, Jørgen Rasmussen, bruger en del af sommeren på at lave et budget for 2013. Og her indgår blandt andet en spildevandsledning fra Lem til Hostrup Hovedgaard og første del af en kloakering ved Hostrup Strand.

De to ting tegner sig for 8,5 millioner kroner.

Hvornår selve arbejdet går i gang ved Hostrup Strand, kan Jørgen Rasmussen dog ikke sige endnu. Det bliver først afgjort sidst på året, når detailplanen er ved at være færdig.

Skive Vand har tidligere kloakeret sommerhusområder, og Jørgen Rasmussen lægger vægt på en god kommunikation og et konstruktivt samarbejde med både grundejerforeningen og de enkelte grundejere.

Foreningens bestyrelse vil blive holdt orienteret, og når tiden nærmer sig for, at gravemaskinerne går i gang, vil Skive Vand invitere alle grundejere til et informationsmøde. Så alle kan få svar på både praktiske og økonomiske spørgsmål.

Alle grundejere har tilslutningspligt til kloakanlægget. De sommerhuse, der har fået lavet et godkendt kloakanlæg inden for de senere år, vil dog få en frist på tyve år fra godkendelsesdatoen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *