Hjælp med at holde øje

Juni 2012: Det giver stor tryghed, hvis vi holder lidt øje med hinandens sommerhuse – og kontakter ejeren, hvis vi bemærker noget mistænkeligt ved et sommerhus.

Det er baggrunden for Nabohjælp-ordningen, som Grundejerforeningen Hostrup Strand nu kan lancere på opfordring fra deltagerne på foreningens generalforsamling sidste år.

Ordningen består af en liste over de sommerhusejere, som melder sig til ordningen. Fra starten er det omkring hver tredje i området, men flere kommer til.

På Nabohjælp-listen kan du se telefonnummer og mailadresse på husets ejer og dermed straks kontakte ham eller hende, hvis du ser noget mistænkeligt – for eksempel spor efter indbrud eller en beskadigelse, som måske kræver hurtig indsats.

Det er udelukkende de tilmeldte, som kan se Nabohjælp-listen. For at komme ind på den, skal man nemlig have tilsendt et personligt kodeord fra grundejerforeningen.

I praksis er det Hostrup Strand Nyt, som administrerer ordningen sammen med foreningens kasserer, Henning Quist Nielsen – email-adresse: henningquist@sol.dk.

Hvis du gerne vil være med i ordningen, så kontakt Henning. Af lovmæssige årsager skal vi nemlig have din underskrift på, at du giver tilladelse til at bringe dine kontaktoplysninger på Nabohjælp-siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *