Nye udsigtspunkter

Sådan er udsigten oppe fra Højen. Eller en del af den. Trav selv op og se. (Foto: Peter Jessen)

14. februar 2012: Der er mange gode grunde til at glæde sig til sommer ved Hostrup Strand. Én af dem er, at der bliver nye gåtur-muligheder med flotte udsigtspunkter.

Bestyrelsen har besluttet at rydde en sti op på det fællesareal, der ligger syd for Teglgaardvej/øst for containerpladsen. Altså lige ved indkørslen til sommerhusområdet.

Arealet er i dag groet godt og vel til i græs og krat, men det kan ryddes, og oppe på ”toppen” vil vi stille en bænk. Herfra vil der være en storslået udsigt over Venø Bugt.

Højen, der ligger bag laden på Havtjørnevej, er også gjort tilgængelig, takket være en ihærdig indsats fra Marie og Ole Andersen. Også her, oppe på toppen, vil foreningen stille en bænk op, så folk kan kombinere hvil og udsigt.

Endelig kan det nævnes, at foreningen i samarbejde med beboerne på Klokkelyngen sidste år fik ryddet marken vest for Febækken. Her vil græsset blive slået en gang om året, lige som arealet ved legepladsen.

Vejen op til udsigtspunktet på Højen går gennem dette dekorative træsceneri. (Foto: Peter Jessen)

Og sådan bliver udsigten fra den bænk, som grundejerforeningen vil sætte op på fællesarealet øst for containerpladsen. (Foto: Peter Jessen)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *